Åre!

Hejsan allihop!! Hur har ni det?
Nu är vi i alla fall hemma :) Borta bra men hemma bäst säger man ju och så är det ju verkligen.
Vi kom hem typ vi 10 igår och jag var så trött så jag somna nästan direkt.

I alla fall så hade vi det jätteroligt där uppe i Åre och de sista dagarna hade vi faktiskt helt okej väder och det var ju bra ;)

Idag ska jag dansa också och det blir ju roligt, tyvär missade jag tävling för jag var i Åre men jag har ju ändå haft kul. Men vi ses
PUSS


Hahah jag :)


Inte lika bra väder... -.-

Hej mina läsare! Ledsen att jag inte blogga igår eller i förrgår men jag var knappt hemma här i stugan för vi åt middag hos våra kompisar. Det var jättegott (typ renskav).

Men tyvärr var vädret inte lika bra som maten, först snöade det lite lagom men sen kom det mer och mer snö så vi åkte hem och basta sen slängde vi oss i snön och sprang fort tillbaka :D Haha det var väldigt kallt ;)

Igår så var det värsta snöstormen eller asså när vi skulle hem kom det värsta, asså det blåste så mycket så jag for omkull :o Haha jag såg nog väldigt rolig ut ;D Sen var jag hemma hos våra kompisar ett tag.

Idag så har vi varit i Tegefjäll och Duved som ligger på andra sidan Åreskutan typ ? ;) Vi åkte med alla kompisarn nu, det var nice. Vi åkte i skogen och jag ramla... typ var 10 meter :D Jag är inte så stabil i skogen, HAHA. Men det gick bra ändå. Sen gick vi på "afterski" hos våra kompisar. Sen åkte vi och handla mat eftersom de som bor så nära oss ska äta här, Myysigt !! :)
Vi ses
PUSS


Andra dagen :)

Hej idag har vi haft ett underbart åreväder. Åkte med några kompisar hela dagen så vi är alldeles möra i våra ben. Men kul har vi haft, nu är vi nyduschade och pappa sprang ut för att säga hej de våra andra kompisar som kom nu:) Vi ska äta är de har packat upp och jag ska nog också gå och säga hej nu men vi kanske ses senare
PUSS

En bild från pappas mobil/kamera



Vår!!

Hej nu var det längesen jag blogga, ojoj det var inte vad jag tänkte men tyvärr så blev det så :( Men nu har mina kompisar börjat tjata på att jag ska börja blogga så nu tänkte jag börja göra det :) Asså jag orkar inte berätta så detaljerat om vad jag har gjort alla de här veckorna men jag har i alla fall tävlat i dans men det gick sådär -.- Men man sk vara glad ändå ;D Ja, vad har jag mer gjort... just nu kommer jag inte på men kanske kommer på sen.

Men kan ni gissa vart jag är !!:P I ÅRE !!! :D Den här veckan är jag ledig från skolan för vi ska åka skidor. Det ska bli jäteroligt för vi har några kompisar som vi kommer åka med.
Men nu ska jag försöka hålla mig uppdatedad så att statistiken stiger igen ;) Tyvär blir det nog bara bilder frå google för det är min pappas data och jag har inte med mig kameran -.-
Men ni får stå ut. Nu kollar vi på "smartare än e 5:klassare" så vi ses
PUSS