Nice ;)

Hello bloggish :)

Idag så var det plugg,plugg och plugg :(
Men sen drog jag och min familj till stan för min brosha fyller år nästa vecka men min pappa är inte hemma då så vi åt på resturang och så ska han typ få en present idag, men resten får han nästa vecka.

Maten var jättegod, asså jag älskar den resturangen :) Den heter Grodan, lite roligt namn kanske men jaja.
Imorrn har vi typ matteprov :o Hoppas att det går bra. Men ska nog snart gå och duscha men då ses vi nog imorrn :) PUSS




Busringningar :)

Hej allihop, hoppas ni mår bra !

Igår var vi ju i stan för vi hade stadsvandring och efter det så skulle j jag dansa men lite innan det så var jag med Nina och vi hade skitku ;) Vi busringde till Henny och Sara och de gick verkligen typ på det eller gick på och gick på men de visste inte att det var vi. Sen ringde vi till Sofia också men hon ba Lollo sluta eller något sånt. Sen smsa vi från Ninas mobil till henne för vi trodde aatt hon inte hade hennes nummer men tillslut sa vi att det var vi. Sen mötte vi Sara och Henny och då började de berätta att det var några tjejer som ringde typ hela tiden och så och jag och Nina kunde typ inte hålla oss så vi fick värsta skrattattacken och så berättade vi och de skrattade också åt det.

Idag så var jag också med Nina och vi kollade på film lite. Sen åt hon här och sen gick hon, då gjorde jag svenskaläxan och lite matte.
Asså nu chattar jag med Sandra och ska nog bara kolla lite saker och sen ska jag nog gå och slagga asså jag är typ förskyld och skittrött. Menmen sånt är livet :)


Söta Nina <3

Min FRIDA tidning som kom idag :)


Någon vecka sen :D


:)

Hej sweetes, sorry att jag inte har lagt upp några bilder men har inte haft tid med datan så det har blivit blogg från mobilen, men vi ses PUSS

På dansen:-)

Hej bloggen, jag är på dansen och bloggar från mobilen. Ska snart börja tror jag med första dansen sen ska jag äta och sen en annan dans:) ses kanske senare PUSS

Mobilblogg

Hej nu bloggar jag från mobilen!:-) tittar på tv. Men jag bloggar nog mer imorrn så ses :-)<3

Klubbor= mina :)

Hej igen, ska snart typ titta på Irene Huss men först vill jaag bara säga att jag älskar klubbor asså inte alla men vissa till och med klagar på att jag äter för mycket klubbor typ hela tiden :) Det var det jag ville säga.
(onödigt inlägg)


Panik :o

Heej :)

Ska gå in i duschen snart. Fick typ nästan lite panik när jag kom på att vi skulle ha med oss matsäck imorrn för att vi ska på stadsvandring med klassen, vi ska typ till Östermalm eller jag tror att det hette det i alla fall ;) Men som tur var så fanns det plättar hemma och så ska jag typ ta kalla köttbullar, det är nice ;)
Men kanske bloggar mer sen men hejdå så länge.
Pössar från Louise :)



Jag nyss ;)


Första riktiga inlägg

Hej bloggen, jag har precis varit nere och ätit flygande jacob, mums :)
Jag chattar med Julia och kolla runt lite och sådär. Imorgon är det skola :P Jaja, jag bloggar nog mer sen. PUSS



Så här ser jag ut :)



Hej och välkommen :)

Hej och välkommen till min nya blogg, jag heter Louise och jag har haft en blogg förut men den tog jag bort och så har jag en  devote men den kanske jag också ska ta bort.

Jag älskar kommentarer så kommentera gärna mycket, hoppas att ni tycker att det här är en fin och trevlig blogg som ni gärna följer.

Min blogg kommer vara en blandning av bilder och text från min vardag. Besök min devote på http://louiselu.devote.se :)  PUSS